Företaget Produkter Galleri Nyheter Beställ katalog Återförsäljare ÅF-Login

Produkter

 
• Skjutbara glaspartier
• Kvalitet
• Polykarbonat plasttak
• Glastak
• Kompletta uterum
• Varmbonat
U-list

Listen tätar och ger snygga avslut mot stolpar och väggar. Den tätar även så att vatten inte kan tränga ut vid rälsens ändar.

Silikonförseglade glas

Det som skiljer GLAS från många andra är vår unika silikonförsegling mellan glas och aluminium. En ljus och snygg tätning som ej krymper och som förhindrar läckage. Limningen gör att sektionerna blir mycket starka.

Borstlist i liggande profil

Förutom tätning, reducerar borstlisten effektivt friktionsljud vid öppning och stängning. GLASA standard är dubbla borstlister i både vertikala och horisontella profiler. Särskilt viktigt i överliggande profil.

Handtag

Handtaget har samma färg som profilerna och är greppvänligt utformat. Handtag finns även i låsbart utförande.

 

Rälsdränage

Vattnet måste rinna bort ur rälsprofilen. GLASA tycker inte att det räcker med dräneringshål. Vår räls är försedd med en lutning för att vattnet verkligen skall försvinna.

Bästa tänkbara hjulkonstruktion
Kullagerhjul, rostfria

Något av det viktigaste för ditt uterums livslängd är hjulets kvalitet. GLASA använder uteslutande det bästa - rostfria kullagerhjul med fast axel som sitter lätt åtkomliga i en hjulhållare.

Hjulhållare

Den gör hjulet lättåtkomligt för t.ex. rengöring och medverkar till den tysta gången.

Täckbricka

En detalj som förhöjer helhetsintrycket på inglasningen är GLASAs täckbricka.

Krokning

Krokningen i stående profil är det som ger extra stadga i stängt läge och som ser till att du uppnår maximal täthet och styrka.

Avlyftspärr

Denna säkerhetsanordning är närmast en självklarhet. Sektionerna skall inte, eftermontering, kunna lyftas ur sitt läge om du inte önskar det.

  ©